Eilen Overwatch-fanit saivat ilota kahdesta uudesta peliin liittyvästä julkistuksesta: uudesta Junkertown-kentästä ja mahdollisista D.Va:an liittyvistä muutoksista.

Uuden kenttänsä Blizzard julkisti Gamescom-tapahtumassa paljastettujen trailereiden (1,2) avulla. Vaikka Timonin ja Bumb… siis Junkratin ja Roadhogin temppuilua olikin hauska seurata, trailerin verrattain vaatimaton laatu saattoi kummastuttaa osaa katsojista. Vaikuttaakin siltä, että se oltiin toteutettu pelinsisäisten mallien avulla.

Kyseessä ei kuitenkaan ole se uusi lyhytelokuva, jonka Blizzard lupasi paljastaa Gamescomin aikana, vaan se tullaan näkemään huomenna. Vielä ei ole selvää, aikooko Blizzard jatkossakin käyttää matalalaatuisempia, helpommin tuotettavia trailereita mainostuksessaan, vai oliko kyseessä vain yhden kerran juttu.

Itse kentän traileri antaa hyvän yleiskuvan Australiassa sijaitsevasta apokalyptisesta Junkertown-kaupungista, jonka lävitse pelaajien pitää kuljettaa Junkratin ja Roadhogin ansoittama rahakärry. Kentän julkaisupäivä ei ole tiedossa, mutta jahka pelaajat pääsevät siihen käsiksi, se tulee valmasti paljastamaan lisää pelin tarkoin annostellusta loresta. Junkertown on Overwatchin neljäs Escort-kenttä.

Aivan toisenlaisesta lähteestä sen sijaan pulppusi tieto D.Va:n mahdollisista muutoksista. Overwatchin pääsuunnittelija Geoff Goodman paljasti pelin foorumeilla käydyssä keskustelussa, että kehittäjätiimillä on työn alla dramaattisia muutoksia eteläkorealaisen propelaajan arsenaaliin. Muutokset ovat:

  • Defense Matrix: kyvyn käyttöaikaa on pienennetty puoleen
  • Boosters: D.Va pystyy nyt ampumaan eteenpäin syöksyessään
  • Uusi kyky: Micro Missiles: D.Va laukaisee pitkän tulituksen pienillä ohjuksilla, jotka räjähtävät osumasta ja aiheuttavat vahinkoa lähiympäristössään. Tätä kykyä pystyy käyttämään samaan aikaan muiden kykyjen kanssa tai ampuessa.

Goodmanin mukaan muutosten tarkoituksena on antaa D.Va:lle kyky toimia agressiivisemmin, aiheuttaa enemmän vahinkoa ja vähentää tämän riippuvuutta Defense Matrixistaan. Muutosten julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta Goodman sanoi toivovansa, että he voisivat julkaista uuden PTR-päivityksen ”pian”.

Lähteet: Overwatch, OverwatchOverwatch Kuvaläteet: Overwatch, Overwatch