Overwatch World Cupin eli ”Overwatchin MM-kisojen” karsinnat ovat kohtapuoliin ohitse. Tiedossa on jo kuusi finalistia, jotka tulevat taistelevat mestaruusmaljasta marraskuun Blizzcon-tapahtumasta.

Playoffeihin tähän mennessä selvinneet maat ovat Suomi, Etelä-Korea, Yhdysvallat, Kanada, Kiina ja Australia. Näiden lisäksi Blizzconiin matkaa vielä kaksi finalistia, jotka selviävät tänä viikonloppuna pidettävissä Pariisin karsinnoissa.

Pariisissa toisensa kohtaavat Ranska, Saksa, Italia, Alankomaat, Puola ja Iso-Britannia. Karsintojen ennakkosuosikkeja ovat Ranska ja Iso-Britannia, joista löytyy lukuisia sekä Overwatch Leaguesta että Overwatch Contendersissa karaistuneita pelaajia.

Tähän mennessä näyttää siltä, ettei Suomi tule pääsemään helpolla matkallaan mestaruusmaljaa kohti. Kaksinkertaisen maailmanmestarin Etelä-Korean lisäksi myös Yhdysvallat ja Kanada ovat pelottavia vastustajia, muita finalisteja unohtamatta. Suomi pelasi äärimmäisen kovaa peliä omissa karsinnoissaan, mutta nähtäväksi jää, millaisessa pelikunnossa joukkueet ovat Blizzconin saavuttua.

World Cupin Pariisin karsinnat alkavat perjantaina kello 11:00 ja ne ovat katsottavissa suorana Overwatchin Twitch-kanavalta. Tarkan otteluaikataulun löydät parhaiten turnauksen Liquidpedia-sivulta.

Lähde: Overwatch Kuvalähde: Overwatch