eUrheilu.com lähetti ensimmäisen Overwatch-lähetyksensä sunnuntaina. Kanavalla oli nähtävissä suomalaisjoukkueiden otteluita ESL:n Go4Overwatch-turnauksesta.

Lähetyksen juontaneen Tomi “Tombha” Rinne mukaan lähetys meni pienistä ongelmista huolimatta olosuhteisiin nähden hyvin.

Aikataulu meni aivan liian tiukille työpäivän suhteen ja oli noloa joutua odotuttamaan porukkaa, mutta päästiin kuin päästiinkin heti ensimmäiseen peliin mukaan. Tekniikan kanssa meinasi tulla alkuun ongelmia, mutta samalla sekunnilla kun kilpailu lähti käyntiin saatiin tekniikka kuntoon, Tombha kommentoi ensimmäisen lähetyksen ongelmia.

Lähetys keräsi noin parisataa katsojaa katsomaan suomalaisten etenemistä turnauksessa.

Olin yllättyny kuinka paljon porukkaa tuli katsomaan lähetystä nopealla varoitusajalla ja pienellä maininnalla.

Myös turnauksen taso yllätti selostajan.

-Tänään päästiin katsomaan jo kovan tason pelailua, missä nähtiin henkeäsalpaavia tilanteita ja mielenkiintoisia comebackeja täysin vastoin odotuksia.

Tulevaisuudessa Overwatch-lähetykset eivät rajoitu pelkästään suomalaisjoukkueiden seurantaan vaan eUrheilu.comin lähetyksissä pääsee katsomaan myös kansainvälisten kokoonpanojen pelejä.

eUrheilu.comin Twitch-kanavalla on jatkossa katsottavissa ESL:n Heroes cup -turnaus torstaisin ja sunnuntaisin Go4Overwatchia. Lisäksi kanavalla on tarkoitus lähettää niin isompia kuin pienempiä online-turnauksia ja suomalaisia LAN-tapahtumia.