Uusi sankari liittyy joukkoon

Support-kategoria saa vihdoin täytettä, kun Talon-organisaatioon kuuluva tiedemies Moira O'Deorain lisätään lähitulevaisuudessa peliin. Hahmo täyttää varmasti monien pelaajien unelmat, sillä "pahaa", drain life -mekaniikalla toimivaa supportia on toivottu peliin kauan.

Moira kykenee toimimaan tehokkaasti sekä kaukaa, että läheltä, ja Fade-kyvyn ansiosta liikkuminen vikkelästi on helppoa. Keskivaikeaksi sankariksi kuvaillun Moiran muita kykyjä ovat muun muassa:

 • Biotic Grasp
  Hän parantaa vasemmalla kädellään edessä olevia tiimiläisiä, ja samaan aikaan oikealla kädellä vie terveyttä vihollisilta, joka taas parantaa Moiraa ja lisää Biotic-energiaa.
 • Biotic Orb
  Moira lähettää matkaan energiapallon, joka parantaa tiimiläisiä tai tekee vahinkoa vihollisiin. Hän voi itse valita kumpaa käyttää.
 • Fade
  Teleporttaus lyhyen matkan päähän.
 • Coalescence (Ultimate)
  Moira kanavoi pitkälle ulottuvan säteen, joka samaan aikaan parantaa voimakkaasti omia ja vahingoittaa vihollisia kaikkien esteiden läpi.

Huhujen mukaan hahmo nähdään PTR:ssä (Public Test Region) jo ensi viikolla, mutta varsinaisesta julkaisupäivämäärästä ei ole tietoa.

Blizzard-teemaista lisäsisältöä

Koska pelkästään uusi sankari ei ollut tarpeeksi, peliin julkistettiin myös uusi Hybrid-luokan kartta: Blizzard World. Nimestäkin päätellen teemana toimii Blizzardin pelimaailmoista inspiroitunut huvipuisto. Kyseisessä pelimuodossa on tarkoituksena saada ensin haltuun tietty alue, jonka jälkeen vasta avataan kuljetettava payload. Viimeisin Hybrid-kartta Eichenwalde julkaistiin yli vuosi sitten.

Kartan lisäksi Blizzard-teemaa jatketaan myös sopivilla skineillä. Skinit esittävät muista Blizzardin peleistä tuttuja hahmoja ja ne tulevat olemaan saatavilla tavallisista loot boxeista. Pelin kosmeettinen lisäsisältö on ollut aiemmin ainoastaan kausikohtaisten eventien kautta saatavilla, joten pysyvä materiaali on varmasti monien mieleen. Skinien lisäksi on luvattu tuoda peliin myös uusia emoteja, highlight introja ja muuta kosmeettista täytettä kaikille 26:lle sankarille. Muista poiketen Mei ja Reinhardt saavat omiin lyhytanimaatioelokuviinsa perustuvat skinit, joista Reinhardtin animaatio julkaistiin myös vasta Blizzconissa.

Varsinaisia julkaisupäivämääriä ei vielä ole ilmoitettu, mutta sisällön oletetaan saapuvan peliin alkuvuodesta 2018.

Teksti: Blizzard 1, 2, kuva: Blizzard