Pitkään huhuttu uusi hahmo julkaistiin Overwatchiin torstai-iltana Suomen aikaa. Uusi sankari kulkee nimellä Orisa ja se kuuluu tankkiluokkaan. Alla oleva video on hahmon esittely video.

Orisa on 11-vuotiaan Efi Oladelen parantelema versio Numbania suojelemaan luoduista OR15-robotista. OR15-robotit ovat päivitettyjä versioista OR14-roboteista, jotka luotiin suojelemaan Numbania Omnic-kriisin aikana. Uudet OR15-robottit kuitenkin poistettiin käytöstä niiden jouduttua Doomfistin tuhoamiksi.

Efi Oladele, jonka saavutukset robotiikassa ja tekoälynkehityksessä olivat tuoneet nuorelle nerolle mainetta ja vaurautta, osti näiden robottien osia ja loi niistä Orisan suojelemaan Numbania.

Orisan kykyihin kuuluvat perusase Fusion Driver, joka on täysautoomattinen vahinkoa tuottava ase, mutta sen käyttö hidastaa Orisan liikkumista.

Orisan Fortify-kyky tekee hahmosta väliaikaisesti immuunin kaikille liikkumista ja toimintoja estäville efekteille sekä vähentää hahmoon tehtävän vahingon määrää.

HALT!-kyky on ammus, joka räjähtäessään vetää puoleensa ja hidastaa sen lähelle joutuvia vihollisia.

Protective Barrier puolestaan luo puolestaan paikallaan pysyvän seinän, joka suojelee Orisaa ja hänen puolellaan olevia hahmoja.

Hahmon Ultimate-kyky on Supercharger luo maahan laitteen, jonka lähettyvillä olevat joukkuekaverit saavat bonusta vahingon tekemiseen.

Uusi hahmo on pelattavissa Overwatchin testaus serverillä.

Alla olevalla videolla Overwatch-kehittäjä Jeff Kaplan puhuu uudesta hahmosta. Lue lisää hahmon tarinasta ja kyvyistä täältä.

Lähde: PlayOverwatch