Overwatch Contendersin toisen viikon ottelut pelattiin viime viikonlopun aikana, ja ne osoittivat, että joukkueiden voimasuhteet ovat todellakin muuttuneet sitten nollakauden sijoituksien.

Euroopan puolella nähtiin todellista skarppausta, kun turnauksen vahvemmat joukkueet joutuivat väistymään altavastaajien tieltä. Nollakauden voittaja eUnited kärsi jo kauden toisen tappionsa Cloud9:n käsissä, joka vei ottelun 3-2. Samoin myös alun perin kauden ulkopuolelle jäänyt, ja sittemmin itselleen MovieStar Ridersin luovuttaman paikan hankkinut GamersOrigin onnistui päihittämään nollakauden 5.-6. sijalle sijoittuneen Team Singularityn puhtain luvuin 4-0.

Suomalaisittain Euroopan turnaus oli tällä viikolla edellistä synkempi. Team Gigantti ei onnistunut päihittämään vanhaa kilpakumppaniaan, entisellä joukkuetoveri Aleksi ”Zuppehw” Kuntsilla vahvistettua Misfitsiä, jonka eteneminen kentien lävitse oli tuskahduttavan nopeaa. Etenkin Logixin Tracer ja TviQun DoomFist olivat kuin keihäät, jotka lävistivät Team Gigantin puolustuksen puhtaasti ja raa’asti. Lopputulos oli selkeä 4-0.

Myös Toni ”Ube” Häklin kotijoukkue Bazooka Puppiez joutui tänäkin viikolla tyytymään 4-0 tappioon 123:a vastaan pelaamassaan ottelussa.

Yhdysvaltojen puolella suomalaisvahvisteinen Team EnVyUs kohtasi FaZe Clanin, josta ei kuitenkaan ollut tälle vastusta. EnVyUs paukutteli itsensä Timo ”Taimou” Kettusen tulituella 3-1 voittoon. Niin ikään myös suomalaisen Jani ”Tseini” Kähkösen kotijoukkue EnVision eSports kahmi itselleen kunniaa kohdatessaan nollakauden voittajan Immortalsin. Alun perin kauden ulkopuolelle tippuneen Envision Esportsin olisi voinut luulla olevan Immortalsille vain suupala, mutta joukkue näyttikin vastustajalleen kaapin paikan ja lopetti ottelun 3-1 lukemin.

Muissa otteluissa kauden toinen kutsujoukkue nappasi itselleen odotetun 3-1 voiton Detroid Renegadesista ja Kungarna viimeisteli FNRGFE:en identtisin lukemin.

Turnauksien kokonaistilanne on:

Eurooppa

Joukkue V H KV
123 2 0 8
Misfits 2 0 8
GamersOrigin 2 0 7
Team Gigantti 1 1 3
Cloud9 1 1 3
Team Singularity 0 2 0
eUnited 0 2 3
Bazooka Puppiez 0 2 1

Pohjois-Amerikka

Joukkue V H KV
Kungarna 2 0 7
EnVision eSports 2 0 6
Team EnVyUs 2 0 7
FaZe Clan 1 1 4
Rogue 1 1 4
Immortals 0 2 1
FNRGFE 0 2 2
Detroid Renegades 0 2 1

 

Overwatch Contendersin seuraavat ottelut pelataan tämän viikon lauantaina. Kausi jatkuu 25.9. asti, jonka jälkeen turnauksien neljä parasta joukkuetta etenevät offline-playoffeihin. Tarkan aikataulun löydät Overwatch Contendersin verkkosivuilta. Ottelut ovat katsottavina suorana Overwatch Contendersin Twitch-kanavalta ja Mlg.tv:stä.

Lähde: Overwatch Contenders Kuvalähde: Overwatch

Korjaus: Alkuperäisessä jutussa raportoidut Team EnVyUsin ja EnVision eSportsin ottelut olivat väärältä viikolta. Haluan pyytää tätä virhettä syvästi anteeksi, tällaista ei missään nimessä saisi sattua.