Blizzard ja LEGO ovat saaneet valmiiksi ensimmäisen Overwatch-aiheisen Lego-settinsä. Yhteistyöstä tiedotettiin ensi kerran toukokuussa. Ensimmäisenä pääsee näpertelemään kasaan 182-palaisen Bastionin Omnic Crisis -skinissä. Bastion-Lego on jo ostettavissa Blizzard Gear -kaupasta.

Lego-Bastionilla on ilmoitetun tiedon mukaan mukavasti liikkuvuutta, sillä se taipuu vyötäröstään ja voi liikutella käsiään. Myöskään Bastionin Ganymede-lintukamua ei ole unohdettu, vaan senkin pääsee kokoamaan.

Eivätkä hyvät uutiset pääty vielä tähän. Vaikka kumpikaan yrityksistä ei ole vielä vahvistanut uutista, netissä on jo saatua vihiä toisestakin Overwatch-yhteistyöstä: Blizzardin ja murofirma Kellogg’sin Lúcio-Oh’s-aamiaismuroprojektista.

Ajatus Lucio-muroista on lähtöisin pelin suositusta aamiaismuroaiheisesta spraystä, jossa pelihahmo Lucio poseeraa muropaketin kyljessä. Fanit ovat tehneet ahkerasti aloitteita, jotta Lúcio-Oh’s-murot näkisivät päivänvalon virtuaalimaailman ulkopuolella, ja nähtävästi se on nyt kannattanut.

Lucio-murot ovat mitä ilmeisimmin tulossa markkinoille makunaan”sonic-vanilja”. Paketin mukana saataneen myös loot box -boostia, eli pelaaja saa yhden loot boxin ansaittuaan heti ylimääräisen toisen päälle. Lúcio-Oh’s-murojen odotetaan saapuvan kauppoihin viimeistään joulukuun alussa. Rantautumisesta Suomeen ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Lähde: Dot Esports, Dot Esports Kuvalähde: Blizzard