Blizzard Entertainmentin vuonna 2016 julkaisema Overwatch on vuosien varrella menettänyt suosiotaan, vaikka pelille löytyy yhä pelaajia: Marraskuussa 2020 Blizzard kertoi pelillä olevan edelleen 10 miljoonaa kuukausittaista pelaajaa. Samaan aikaan kuitenkin katseluluvut esimerkiksi Twitchissä laskevat, ihan vain siistä syystä, ettei pelissä ole juurikaan mitään uutta sisältöä. Uusi hahmo, Echo, on julkaistu viimeksi viime vuoden huhtikuussa, ja silloisten tietojen mukaan se oli viimeinen uusi hahmojulkaisu ennen Overwatch 2:sta.

Nyt Blizzardin Overwatch-tiimissä tapahtuu muutoksia, kun 19 vuotta Blizzardin palveluksessa ollut Jeff Kaplan jättää yhtiön. Kaplan tuli tunnetuksi Oveweatchin ohjaajana ja kasvoina, ja hänellä oli vetovastuu koko pelistä. Jäähyväisviestissään Kaplan kertoo olevansa otettu mahdollisuudesta luoda hahmoja ja maailmoja niin intohimoiselle yleisölle.

Kaplanin tilalle astuu toinen Blizzard-veteraani, 18 vuotta yhtiön palveluksessa ollut Aaron Keller. Hän on ollut osa Overwatch-tiimiä alusta asti sekä työskennellyt Kaplanin rinnalla useiden vuosien ajan, ei vain Overwatchin vaan myös WoWin parissa.

Samassa tiedotteessa Keller kertoo myös, kuinka Overwatch 2 etenee. Pelin kehitys on hyvässä vauhdissa, ja tälle vuodelle on luvassa jännittäviä paljastuksia.

Lähde: Blizzard