Herobännejä, eli hahmojen kieltäminen vihollisjoukkueelta pelissä, on ajateltu Overwatchiin jo jonkin aikaa, ja viime päivinä keskustelu otti lisää kierroksia, kun Overwatch-liigan tähdet alkoivat kommentoida huhuja.  

Aihepiiri on aiheuttanut OW-yhteisössä muutenkin eripuraa, ja vastaan- ja puolesta -leirit ovat kommentoineet asiaa kiivaasti. Viimeisen viikon aikana maailman parhaina pidetyt Overwatch-pelaajat lähtivät mukaan keskusteluun. 

Keskustelun ja huhujen käydessä kuumimmillaan pelin pääsuunnittelija ja johtaja Jeff Kaplan päätti katkaista huhuilta siivet ja antoi kommenttinsa asiasta pelin virallisella foorumilla.  

Kaplan kertoi, että kehitteillä oleva uudistus ei tosiaan ole paljon keskusteltu “heroban”-systeemi, vain aivan jotain muuta. Kehittäjätiimi on yleisesti ottaen hahmojen bännäystä vastaan, mutta ei kiellä mahdollisuutta konseptin eteenpäin viemisestä. Kommentissaan hän erittelee varsin hyvin syitä, miksi kehittäjätiimi on muutosta vastaan, ja miksi konseptia ylipäätään yritetään sovittaa monien pelaajien mielissä Overwatchiin. 

“Meillä on ratkaisu suunnitteilla metan muuttamiseksi, ja puhumme siitä tulevassa kehittäjäpäivityksessä. Mutta se ratkaisu ei ole hahmojen bännääminen.” – Jeff Kaplan

Lähde: Blizzard.com