Uutisoimme viime kuussa tiedosta, jonka mukaan 2-2-2 -kokoonpanon pakottava role lock (2 DPS-hahmoa, 2 tankkia ja 2 Supportia) olisi tulossa Overwatch Leaguen neljänteen vaiheeseen. Nyt asialle on saatu entistäkin vankempi vahvistus, ja vielä vähän päälle.

Huomenna lähetettävän Watchpoint-puheohjelma julkaistiin vahingossa Overwatch Leaguen verkkosivuilla jo tänään. Jakso on poistettu, mutta sen sisältämä tieto saatiin tallennettua. Ohjelman vieraana oli liigan kumppanuuksista ja kilpailusta vastaava Jon Spector, joka vahvisti 2-2-2-lukituksen tulevan Overwatch Leagueen. Liigan joukkueet ovat tienneet asiasta kesäkuusta asti. Spector uskoo, että lukitus mahdollistaa uudenlaisten kokoonpanojen käytön liigassa.

Tulevaisuudessa pelaajat eivät voi vaihtaa rooliaan kenttien aikana, mutta voivat vaihtaa rooleja niiden välillä. Hahmojen vaihtaminen tietyn roolin sisällä on kuitenkin mahdollista.

Samalla Spector kertoi, että lukitus on tulossa myös pelin Competitive Modeen. Syyksi tähän hän antoi sen, että Overwatch Leaguen ja pelin halutan olevan rakenteiltaan samanlaisia, jotta katsojat voivat oppia liigaa katsomalla ja samaistua otteluiden kulkuun. Muutos Competitive Modeen on tulossa jossain vaiheessa Overwatch Leaguen jälkeen.

Spector myös uskoi vahvasti, että lukitus on hyväksi ammattipelaajien hyvinvoinnille, sillä se kaventaa näihin asetettuja odotuksia ja epävarmuutta tulevista vaatimuksista.

Lähteet: The Gamehaus, Reddit Kuvalähde: Blizzard