Ammuntapeli Overwatchin toista vuosipäivää vietetään ensi viikosta alkaen, kun viime vuodelta tuttu Overwatch Anniversary -event tärähtää käyntiin tuttuun tapaan tiistai-illalla.

Poikkeuksellista vuosipäiväjuhlassa on se, että se tulee sisältämään kaikki vanhat eventit samaan aikaan. Anniversaryn alkaessa jokaisen vanhan eventin brawl-pelimuodot ja kosmeettiset tavarat tulevat palaamaan peliin. Mikäli et ehtinyt viime vuonna lunastamaan unelmiesi bikiniskiniä Widowmakerille tai mursua muistuttavaa Roadhogia, nyt on tilaisuutesi. Eventkohtaisia brawleja, kuten Lúcioball ja Mei’s Snowball Offensive, tullaan pyörittämään Arcaden puolella vuorotellen.

Anniversary tulee kuitenkin sisältämään myös runsaasti täysin uusia kosmeettisia tavaroita kuten skinejä, iconeja ja emoteja. Odotettujen kahdeksan legendaarisen skinin lisäksi, viime vuosipäivän jälkeen peliin lisätyt sankarit Doomfist, Moira ja Brigitte tulevat saamaan muiden tapaan tanssiemotet.

Deathmatch-pelimuodon pelaajia hemmotellaan myös urakalla, sillä peliin lisätään pysyvästi uusi pelkästään deathmatchiin suunniteltu kartta. Kartta on nimeltään Petra ja se sijoittuu maanalaiseen rauniokaupunkiin. Päivityksessä pelimuotoon lisätään myös kilpailullinen tila, jossa deathmatch-pelaajat pääsevät ottamaan mittaa yksilötaidoistaan.

Juhlaevent alkaa tiistaina 22. päivä arvioidusti klo 21 ja kestää noin kolme viikkoa.

Lähteet: Blizzard Entertaiment