Overwatchin Public Test Region (PTR), peliin tulevien muutosten ennakkotestaukseen tarkoitettu palvelu, sai tällä viikolla uuden päivityksen. PTR:n merkittävimimpiin muutoksiin kuuluvat muutokset McCreehin, Reaperiin ja Roadhogiin sekä uusi kartta; Horizon Lunar Colony.

Päivityksen myötä MCreen Deadeyta on hienosäädetty. Kohteet alkavat lukkiutua nyt jo 0.2 sekunnin päästä aktivoinnista entisen 0.8 sekunnin sijaan. Samalla Deadeyen ensimmäisen 1 sekunnin aikana ladattu damage on nostettu 20:stä 80:een. Tarkoituksena on korjata Deadeyen nykyinen ongelma, jonka vuoksi McCree ehditään useimmiten ampua alas ennen kuin on pelaaja ehtii laukaista Deadeyen.

Reaperille tehtiin kenties koko päivityksen dramaattisin muutos: kuolleiden vihollisten tiputtamat health orbsit poistuvat pelistä kokonaan. Näiden sijaan Reaper saa 20% kaikesta vihollisille aiheuttamastaan vahingosta healthina takaisin. Päivityksen tarkoituksena on tehdä Reaperista vakavampi vastus myös niissä tilanteissa, joissa tämä ei ole automaattisesti yläkynnessä.

Roadhogin pään hitboxia pienennettiin 20% ja tämän Scrap gunin yksityiskohtia muutettiin. Scrap gunin damagea vähennettiin 33%, ampumatiheyttä kasvatettiin 33% ja lipaksen suuruutta kasvatettiin neljästä viiteen. Muutosten tavoitteena on heikentää Roadhogin tehokasta koukku-comboa ja alt-fireä.

Päivityksen mukana julkaistu kartta sijoittuu kuuhun, tukikohtaan josta Winstonkin on kotoisin. Horizon Lunar Colony on assault-kartta (kuten esimerkiksi Hanamura ja Temple of Anubis). Maukkaimpana erikoisuutena kartassa on se, että tietyissä alueissa vallitsee kuulle ominainen matala painovoima.

PTR:n muutoksien on odotettavissa tulevan ajan kanssa myös itse pääpeliin, jahka Blizzard on niiden toimintaan tyytyväinen.

 

Lähteet: Blizzard, Dotesports Kuvalähde: Overwatch