Brigitte kokee melkoisia muutoksia Overwatchin uusimmassa päivityksessä. Shield Bashin teho tippuu 50:stä viiteen ja samalla heikkenee Brigitten iskujen teho kombotettuna. Kombottamalla on tähän mennessä pystynyt pyyhkimään Tracerin kokonaan, joten jatkossa Brigitte ei ole sille enää samanlainen vastavoima.

Brigitte on hybridihahmo, jossa yhdistyvät tankki sekä healer. Pelintekijöiden puolelta kerrotaan halutun heikentää Brigitten tankkipuolta ja vahvistaa hahmoa healerina. Brigitten passiivista Inspire-kykyä vahvistetaankin hienoisesti. Cooldown lyhenee 1,5 sekunnista 1 sekuntiin, kesto kasvaa 5 sekunnista 6 sekuntiin ja healingin määrä kasvaa 80:stä sataan.

Myös Doomfist luo nahkaansa uudelleen. Doomfistin Meteor Strike -ultimaten sisäinen, pienin kehä kasvaa 1,5 metristä 2 metriin. Sen sisällä Doomfist tekee 300 damagea uhreilleen. Sisimmän kehän ulkopuolista damagea vähennetään kahteensataan. Muutoksen tarkoitus on vähentää helppoja tappoja Zenyattan ja Anan kaltaisiin, rajoitetun liikkuvuuden hahmoihin. Sen sijaan pelaajan on nyt tähdättävä paremmin.

Katso kaikki päivitykset täältä.

Lähde: Blizzard Kuvalähde: Blizzard