Overwatchin viimeisimmän sankarin julkaisusta on ehtinyt viivähtää jo jokunen tovi. Ei siis ollut mikään yllätys, kun pelin Twitter-tilillä viime viikolla julkaistu twiitti vihjasi jo uuden tulokkaan saapumiseen. Uudesta hahmosta saatiinkin ensimmäiset maistiaiset tänä yönä.

Pelin uusi sankari Baptiste on Support-luokkaan kuuluva hahmo. Omnic-sodassa orpoutunut Baptiste liittyi tilaisuuden saatuaan Talon-terroristijärjestöön, mutta kääntyi näitä vastaan ymmärrettyään valintansa seuraukset.

Tarkempaa tietoa hahmon kyvyistä ei vielä ole tiedossa, mutta julkaistu materiaali antaa mahdollisuuden jonkinasteiseen spekulointiin. Baptiste käyttää kranaatinheittimen näköistä asetta, jonka lisäksi tämän on nähty kantavan health packeja kranaatttien oloisesti tai rinnallaan. Baptisten hahmomallista näkyvien vihreiden panosten ja kahden erillisen liipaisimen perusteella on myös arveltu, että tämä käyttäisi kahta erilaista ammustyyppiä; yhtä parantamiseen ja toista vahingoittamiseen.

Viime viikolla julkaistu Talon-raportti painotti Baptisten ammuntataitoja ja selviytymistä, joten hahmo tulee oletettavasti panostamaan tarkkaan tähtäämiseen. Sen sijaan ei ole selvää, viitataanko tämän selviytymiskyvyllä vahvaan parantamiseen, johonkin muuhun kykyyn, vai onko kyseessä vain tarinallinen lisä tekstiin.

Nähtäväksi jää, tuleeko Baptistella olemaan yhtä dramaattinen vaikutus pelin metaan kuin sen edellisellä Support-hahmolla Brigittellä.

Lähde: Overwatch Kuvalähde: Overwatch