Eilen saatiin iloita suuresti, kun suomalainen Team Gigantti taisteli tiensä murskavoitolla Euroopan Overwatch Contendersin semifinaalien lävitse. Näiden vastustaja, One.PoinT, kaatui selvin 3-0 luvuin.

Tämäniltaisessa finaalissa suomalaisjoukkueen vastustajaksi nousee saksalainen Angry Titans. Molemmat joukkueet ylsivät runkosarjassa lohkonsa toiseksi, joten luvassa saattaa olla varsin tiukka ottelu. Angry Titans eteni myös viime Contenders-kaudella finaaliin, jossa se kuitenkin hävisi Eagle Gamingille.

Kaiken kaikkiaan Team Gigantti on aiemmin edennyt Contenders-finaaliin kahdesti, mutta viime kaudella sen matka pysähtyi semifinaaleihin. Joukkueen merkittävät rosterimuutokset ovat kuitenkin kantaneet hedelmää, ja myös uusi valmentaja Tanishq Sabharwal on onnistunut täyttämään  Joni ”Seita” Paavolan jättämät suuret saappaat mainiosti.

Finaaliottelu pelataan tänään kello 21:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavina englanniksi Overwatch Contendersin Twitch-kanavalta, tai suomeksi Assemblyn Twitch-kanavalta, jossa selostajina toimivat Tomi ”Tombha” Rinne sekä Juha-Pekka ”ZeiZei” Joutsenlahti.

Lähde: Overwatch Contenders Kuvalähde: Blizzard