Hi-Rez Studiosin kehittämä ammuntapeli Paladins on saamassa battle royale -tyylisen pelimuodon. Kyseiselle pelityylilajille on tyypillistä noin sadan pelaajan heittämistä samalle alueelle, jossa vain yksi voi voittaa.

Paladinsin uuden pelimuodon nimi tulee olemaan Battlegrounds, jonka voi käsittää suorana viittauksena suosittuun battle royale -peli PlayerUnknown's Battlegroundsiin. Se tulee olemaan ilmaiseksi kaikkien saatavilla.

Normaalisti pelityyliltään Paladins on lähimpänä Overwatchia ja Team Fortress 2:ta, joten laajentaminen battle royaleiden pariin tuntuu kummalliselta valinnalta. Hi-Rez onkin itse kutsunut pelimuodon lisäämistä ensimmäiseksi battle royal -pelimuodoksi muun ammuntapelin sisällä.

Päivitys tullaan lisäämään pian tämän vuoden puolella. Samalla peliin lisätään pelimuotoa varten uusi kartta, jonka Hi-Rez kertoo olevan 300 kertaa suurempi kuin tavallisten Paladins-karttojen. Normaalin soolopelin sijaan Paladinsin Battlegrounds-pelimuoto on joukkueissa pelattava. Yksi peli tulee kestämään noin 20 minuuttia.

PUBG:n kehittäjä Bluehole, Inc. on aikaisemminkin puhunut syyskuussa julkaistun Fortnite: Battle Royale -pelin yhteydessä siitä, että ei pidä pelimuodon mainostamisesta PUBG:n avuin. Oikeuteen haastaminenkaan ei ole ollut lähellä, joten saa nähdä miten Paladinsin kohdalla käy.

Lähteet: Dot Esports, IGN