Twitch-striimin aikana Pohjois-Amerikkalainen AWP-pelaaja Matthew ”WARDELL” Yu ei tiennyt striimaavansa hetkellä, kun tietoa lipsui yhdysvaltalaisorganisaation potentiaalisesta paluusta CS-karkeloihin.

Ghost Gamingistä tuttu kanadalainen WARDELL striimasi 3. tammikuuta ja odotti uuden matsin alkavan. Hän pelasi yhdessä Yassine ”Subroza” Taoufikin, Anthony ”Vanity” Malaspinan kanssa ja heidän joukkoonsa lyöttäytyi myös Liquidin tähtipelaaja Jake ”Stewie2K” Yip.

Videolla he keskustelevat siitä, ketä vastaan he pelaavat tulevalla viikolla ja he mainitsivat Riot Squadin, eUnitedin sekä TSM:n eli Team SoloMidin. TSM tunnetaan useasta e-urheilupelistä, mutta heillä ei ole aktiivista CS:GO-joukkuetta tällä hetkellä.

Muutama pelaaja ymmärsi mitä oli tekeillä ja yksi heistä ilmoitti välittömästi, että ”täällä on striimaajia”. Vastaus kuului ”oikeastikko?”, jonka jälkeen alkoi voihkinta ja hyssyttely. WARDELLin reaktiosta striimissä huomaa, että jotain mainittiin, mitä ei olisi saanut kertoa.

Jos päätelty paljastus videolta on totta, se tarkoittaisi TSM:n paluuta CS-kentille lähes kolmen vuoden tauon jälkeen. Heidän edellinen joukkueensa hajosi tammikuussa 2017.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: tsm.gg