Natus Vinceren ukrainalaistähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev saattoi vuotaa tiedon seuraavan Major-turnauksen sijainnista.

CS:GO Majorit ovat pelin suurimpia ja arvostetuimpia tapahtumia, joita järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa ja joissa on tarjolla massiivinen miljoonan dollarin palkintopotti.

Majoreita on järjestetty ympäri maailmaa ja ne tarjoavat aina sähköisen ilmapiirin, CS-fanit ympäri maailmaa toivovat tietysti, että arvostettu Major-turnaus järjestettäisiin heidän kotimaassaan. Yleensä turnauksen järjestäjä ilmoittaa turnauksen sijainnin spesiaalilla tavalla, mutta menikö s1mple vuotamaan tuon tiedon meille jo tässä vaiheessa?

Reddit käyttäjä wellwellsky kertoi, että ukrainalainen teki lyhyttä live-lähetystä Instagrammiinsa ja suosittu jalkapalloilija Neymar Jr ilmestyi seuraamaan lähetystä.

Hän tervehti pelaajaa, ennen kuin kertoi, että seuraava Counter-Strike Major -turnaus pelataan Brasiliassa ja että hän toivoo, että Neymar tulee katsomaan ja nauttimaan kotimaansa turnauksesta.

s1mple leaked location of next CS:GO major – hello Brasil from GlobalOffensive

Seuraavan Major-turnauksen sijainnista ei olla vielä saatu juuri minkäänlaista vahvistusta, joka tapauksessa se on tarkoitus pelata toukokuussa 2020. Viimeisin Major-turnaus oli StarLadderin järjestämä ja se pelattiin Berliinissä, tuolloin turnauksen sijainti julkaistiin helmikuussa, kun taas turnaus pelattiin elokuussa. S1mplen ”vuoto” tuli marraskuussa eli jälleen kerran seitsemän kuukautta ennen tapahtuman alkua, joten se voi olla enemmän kuin sattumaa.

Jos seuraavat Majorit järjestetään Brasiliassa, olisi se ensimmäinen Etelä-Amerikan maa ja vasta neljäs Euroopan ulkopuolella järjestetty turnaus.

Valve tai mikään turnauksen järjestäjä ei ole tehnyt mitään virallista ilmoitusta, mutta suunnitellun päivämäärän lähestyessä kovaa vauhtia, uskomme saavan paljastuksia lähiaikoina.

Tämä ei myöskään ole ensimmäinen kerta, kun Neymar Jr on mukana CS:GOssa. Pelaajan tiedetään pelaavan peliä vapaa-ajallaan ja hänellä on läheisiä ystäviä brasilialaisessa MIBR-joukkueessa, joiden kanssa jalkapallon supertähti on myös pelannut CS:GOta useita kertoja viime vuosina.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: dreamhack