CS:GO-yhteisössä on pyörinyt viime aikoina paljon huhua Major-turnauksen järjestäjän maksuvaikeuksista castereilleen, mutta järjestäjän nimeä ei olla mainittu. E-urheilutoimittaja Richard Lewis on nyt paljastanut podcastissaan, että aiemmin nimeämättömänä huhuissä pyörinyt turnausjärjestäjä on StarLadder.

Ja sitten joudun vielä jahtaamaan turnausjärjestältä niitä v***n maksuja,” Lewis sanoi.

Kun kaikki puhuvat turnausjärjestäjästä, joka ei maksa – StarLadder. Olkaa hyvä. Ottakaa v***u siitä.

Lewis oli selvästi järkyttynyt keskustellessaan siitä, kuinka yrityksellä on ”kuukausien viivästyksiä” ja että sen tulisi alkaa maksaa ihmisille sen mitä ovat velkaa. Useat muutkin casterit ovat puhuneet tilanteesta, mutta eivät ole paljastaneet järjestäjän nimeä. Sen sijaan Lewis oli kuitenkin kyllästynyt pitämään asian salassa.

Uutisoimme aikaisemmin myös toisen casterin James Banksin odottavan useita kuukausia myöhässä olevia maksuja turnausjärjestäjältä. Banks sanoi, että hän ei kuitenkaan aio paljastaa järjestäjää, jolla on vaikeuksia maksaa hänen palkkansa. Sen sijaan hän halusi ”luoda jotain asian ratkaisemiseksi muiden castereiden kanssa”, koska hän tiesi, että myös muilla on sama ongelma.

E-urheilu journalisti ja analyytikko Duncan “Thorin” Shields avasi myös omaa tilannettaan, sillä hän on myös tuttu kasvo e-urheilulähetyksistä. Thorin kuitenkin toteaa, että hänellä ei ole samaa ongelmaa.

Todennäköisesti johtuu siitä, koska olen isompi nimi ja minun tiedetään kertovan kaiken, kun minua kusetetaan”, Thorin sanoi. Tekstin voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

 

Lähde: DOT Esports

Kuvalähde: fansided