Nottinghamissa sijaitseva herrasmiehille tarkoitettu parturointiliike CSF Barbering tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hermoja raastavassa ”kaksinkertainen tai ei mitään” -haasteessa. Kyseessä on siis asiakkaan ja parturin välinen kaksinkamppailu uudessa FIFA 20 -videopelissä.

Connor Storer-Fry on CSF Barbering -liikeen omistaja. Hän esitteli uuden kilpailunsa viime vuonna ja sen tarkoitus oli ”pitää vähän hauskaa kavereiden kanssa”, mutta tilanne on päässyt eskaloitumaan sen jälkeen.

22-vuotias parturi on antanut viimeisen 16 kuukauden aikana kourallisen verran ilmaisia parturointeja, mutta useammin kuitenkin selviytynyt voittajana.

Vaikea sanoa tarkasti kuinka monta ilmaista hiustenleikkuuta olen asiakkaille antanut, mutta sanoisin kuitenkin, että olen silti varmasti voiton puolella. Karkea arvaukseni on noin 20-25 voitettua peliä ja 10-15 hävittyä peliä.

Tarjous on aina voimassa, mutta kuitenkin hiukan riippuvainen siitä milloin opintolaina tulee tilille.” -Näin Connor Storer-Fry kertoo SPORTbiblelle.

Jos häviät parturille, joudut maksamaan hiustenleikkuusta tuplahinnan. Jos voitat, hiustenleikkuu on ilmainen.

Kuvassa omistaja Connor Storer-Fry ja asiakas. (KUVA: CSF Barbering)

Aluksi se oli vain asiakkaille jotain tekemistä, sillä välin, kun he odottavat vuoroaan. Se oli myös mukavaa tekemistä meille partureille, silloin kun ei kaupalle ollut kiirettä.

Olemme liike, joka sijaitsee opiskelija-alueen sydämessä, joten ajattelin, että PlayStation 4 saattaisi houkutella uusia asiakkaita.”

Huolimatta siitä, että yrityksessä on useita työntekijöitä, on vain yksi vastustaja, kun FIFAa pelataan.

Olen ainoa parturi, joka pelaa asiakkaita vastaan ilmaisista hiustenleikkuista, koska olen ainut, joka ottaa FIFAn vakavasti, muut parturit eivät tapaa seurata jalkapalloa.” -Näin parturin omistaja vastaa, kun häneltä kysyttiin, miten tämä kaikki alkoi.

 

 

Lähde: SPORTbible & Twitter @LiamKJourno

Kuvalähde: Daily Express & CSF Barbering