Vajaa kuukausi sitten maaliskuulle ilmoitetuista kahdesta amerikkalaisesta Major-turnauksesta ensimmäinen huipentuu tänään sunnuntaina kun One Nation of Gamersin PAX East tapahtumassa järjestämä turnaus pelataan päätökseen. Yli 150 pelaajaa lähti mukaan avoimeen turnaukseen kilpailemaan 10 000 dollarin palkintopotista ja ennen kaikkea arvokkaista HCT pisteistä.

Perjantaina alkaneessa double elimination on jäljellä enää 23 pelaajaa, ja katsojien iloksi monet yleisön suosikit ovat vielä mukana. Winner's Bracketin puolella tunnetuimmat nimet ovat Team SoloMidin tuorein kiinnitys kanadalainen Cydonia joka nousi viime Blizzconin maailmanmestaruuksissa suuren yleisön suosioon sijoittumalla kahdeksan parhaan joukkoon, toinen monille tuttu nimi on Luminosityn todellinen HCT pistejyrä Muzzy joka ainakin pisteiden perusteella osoitti olevansa maailman kirkkainta kärkeä vuonna 2016.

Loser's Bracketin puolella suosikkeja sen sijaan vilisee, mukana ovat vielä ainakin Trump, Eloise, Xixo, Toast, Amnesiac, Orange ja StanCifka vain muutamia tunnetuimpia mainitakseni, kaikki jäljellä olevat ottelut voi katsastaa virallisesta bracketistä. Uskomattoman kovatasoinen finaalipäivä käynnistyy 17:30 suomen aikaa ja ottelut voi seurata suorana ONOGin viralliselta Twitch-kanavalta. Englanninkielisestä selostuksesta vastaa kokenut parivaljakko Firebat ja Frodan.

Lähde: Reddit