CS:GO-pelaajat lopettelevat pelitaukoaan, ja samaan aikaan joukkueissa tapahtuu muutoksia. HAVU Gaming ilmoitti Aaro “hoody” Peltokankaan lopettavan CS-uransa ja siirtyvän huippusuosion saaneen Valorantin pariin, hREDS ilmoitti pelaajavaihdoksesta ja KOVA Esports kertoo tiedotteessaan nuoren AWP-lupauksen, Nikita “derkeps” Sirmitevin, jäävän pois joukkueen aktiivisesta pelaajarosterista.

hREDS ilmoitti, että aiemmin esimerkiksi SJ Gamingissa pelannut Mikko ”xartE” Välimaa tulee joukkueen kokoonapnoon pelaamaan Verneri ”Bona” Junkalan tilalle tiimin aktiiviseen kokoonpanoon. Junkala ehti pelaamaan hREDSin riveissä vuoden 2019 lopulta saakka.

KOVA Esportsin julkaisemalla videolla joukkueenjohtaja Timo Tarvainen kertoo, että päätös tauolle jäämisestä on tullut Sirmiteviltä itseltään, sillä hän haluaa toistaiseksi keskittyä opiskeluun. 

– Meidän mielestämme tämä on poikkeuksellisen kypsä päätös ja kertoo aika paljon siitä, minkälainen Nikita on ihmisenä. Me totta kai tuemme häntä täysin ja nyt toivommekin hänelle työrauhaa opiskeluita varten, Tarvainen toteaa videolla.

Sirmitev on ollut KOVAn CS:GO-joukkueessa alusta asti, pelaten aluksi riflenä. Keväällä joukkueen roolituksiin tehtiin muutoksia, ja Sirmitev otti joukkueen AWP-pelaajan roolin.

Lähde: KOVA Esports Kuva: KOVA Esports