Pelin keskeyttävät mainokset, joilla voi ansaita erilaisia pelinsisäisiä bonuksia ovat tuttuja mobiilipeleistä. 15 tai 30 sekunnin mittaisia mainoksia tarjotaan pelaajille nähtäväksi, ja nyt, kuukausien testauksen jälkeen, nämä samankaltaiset videomainokset olisivat valmiita tulemaan myös konsoli- ja PC-peleihin.

Mainosyhtiö Simulmedia on kehittänyt playerWON-alustaa, jonka avulla mainoksia tultaisiin näyttämään peleissä. Yrityksen omien tutkimusten mukaan pelaajat olisivat valmiita katsomaan jopa kymmenen mainosta päivässä saadakseen uusia pelinsisäisiä esineitä. Axiosin mukaan esimerkiksi EA ja Hi-Rez Studios ovat tehneet sopimuksen Simulmedian kanssa.

Simulmedian teknologian avulla pelinkehittäjät voivat koodata mainokset pelien sisälle. Tämä mahdollistaisi sen, että mainostajat tavoittavat pelaajien kohderyhmän suoraa pelissä. Simulmedian tutkimusten mukaan myös pelien kehittäjät hyötyisivät näistä mainoksista, sillä heidän tutkimuksensa mukaan pelaajat käyttävät todennäköisimmin rahaa pelissä, mikäli he ovat katsoneet mainoksen joka antaa heille pelinsisäisiä bonuksia.

Lähde: Axios