Turun alueella toimiva Evolution Arena ilmoitti toissapäivänä lopettavansa toimintansa. ”Evolution Arena on lopettanut toimintansa kauppakeskus Myllyssä 6.kesäkuuta”, kerrottiin yhtiön julkaisemassa Facebook-päivityksessä. Päivityksen yhteydessä myös vahvistettiin, ettei yhtiö ole siirtymässä uuteen sijaintiin. Lisää tietoa asiasta luvattiin tarjota myöhemmin.

Uutisoimme helmikuussa pelitalon uusista tiloista, jotka sijaitsivat Myllyn kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Uusiin tiloihin kuului yhteensä 30 pelikonetta, 3 PS4-konsolia, 2 HTC Vive Pro -virtuaalitodellisuuspistettä sekä yksi PS4 VR -virtuaalitodellisuuspiste. Tilat sijaitsivat näyttävällä paikalla ja pelitalon puolelta oltiin luottavaisia jatkon suhteen.

Evolution Arena ei kertonut tarkemmin, mistä toiminnan lopettaminen johtui. Pelitalolla oli myös joukkuetoimintaa, jonka jatkosta se lupasi kertovansa myöhemmin. Yhtiö oli vielä tämän kuun puolella pyörittänyt turnaus- ja joukkuetoimintaansa normaaliin tapaan.

Suomeen on viime vuosien aikana perustettu useita uusia pelitaloja. Näistä uusin on Helsingin Kaisaniemen Shelter Game Room.

Lähde: Evolution Arena Kuvalähde: Evolution Arena