Tampereella toimiva kansainvälinen nuorkauppakamari JCI United järjestää Tampere eSports Gathering -tapahtuman Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla tulevana viikonloppuna 13.–14.4.2019. Tapahtuman suurimpina vetoneuloina toimivat kaksi pääturnausta; Rocket Leaguen Särkänniemi Zones -turnaus (lauantaina) ja FIFA 19:sta Arnolds-turnaus (sunnuntaina).

Rocket Leaguessa karsinnoista etenivät viikonlopun turnaukseen neljä joukkuetta; Turpakäräjät All-Stars, Moti klubi, Lahepuliukot ja Pallonjahtaajat. Turnauksen palkintoina jaetaan rahaa ja tuotteita yhteensä n. 1500 euron arvosta.

FIFA 19:sta neljästä finalistista on tällä hetkellä selvillä kolme, jotka ovat Valdoboii, Piiska- ja Vaajalat. Palkintoina turnauksessa on rahaa ja tuotteita yhteensä n. 500 euron arvosta.

Näiden lisäksi tapahtumaan kuuluu paljon muutakin ohjelmaa, mukaan lukien pienempiä, paikan päällä avoimia turnauksia ja pelialueita. Esimerkiksi Classic Esports on paikalla tarjoamassa ammattimaista valmennusta Apex Legendsiin, ja organisaation e-urheilukoordinaattori Ville Kesänen tulee puhumaan e-urheilun kilpailumahdollisuuksista.

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaiken ikäisille. Lisätietoa tapahtumasta ja aikataulusta löydät sen verkkosivuilta.

Lähde: TEG Kuvalähde: TEG