Kilpapelaamisesta on tullut virallisesti kiinnostavin laji nuorten miesten keskuudessa, ja tämä alkaa heijastua nyt myös muille aloille. STS Kielimatkat tulee järjestämään tänä kesänä kilpapelaamiseen keskittyvän leirin Lontoossa, ja mukana tulee olemaan ammattimaista ohjausta niin CS:GO:n, Fortniten kuin Overwatchinkin parissa. 

Konseptia kokeiltiin viime vuonna pienellä ryhmällä, ja valtaisan menestyksen saavuttanutta matkaa on päätetty nyt laajentaa koskemaan myös Suomea. Kahden viikon mittainen kielimatka toteutetaan Lontoossa paikallisen pelaajayhteisön kanssa, ja ohjelmaan kuuluu pelaamista, treenaamista, luentoja pelaamisesta laaja-alaisemmin sekä analysointia miten kilpapelaajat pitävät huolta terveydestään ja fysiikastaan. Mukana on ammattilaisia eri peleistä kuin huippuvalmentajiakin. 

“Olemme yhdistäneet voimamme ja heidän osatessa Esportin ja STS:n ollessa yksi maailman johtavista kielimatkaorganisaatioista, kehittäneet yhteistyössä kielimatkan, joka on suunnattu esportista kiinnostuneille nuorille. Kuten muillakin kielimatkoillamme, on tälläkin matkalla kyse nuoren kehittymisestä sosiaalisessa ympäristössä mielenkiintoisen tekemisen parissa. Kurssi on kehitetty muiden harrastuksen sisältävien kielimatkojen pohjalta ja väritetty loistoonsa Female Legendsin kokemuksella E-sportista.” – STS 

STS pitää aiheen tiimoilta webinaarin tänään kello 17.00, ja tilaisuudesta on mahdollista saada lisätietoja matkaan liittyen.  

STS:n Esports Camp järjestetään 02.07.2019 alkaen, ja matkan pituus on 15 päivää. Lisätietoja matkasta löydät täältä. 

Lähde: STS Kansikuva: STS