Perjantai-iltana oli CS-kansana tunnetuille suomalaisille herkkua tarjolla: kauan odotettu kohtaaminen ENCEn ja HAVUn välillä viimein toteutui Pelaajatcom Series Showoff -ottelussa. HAVUlta odotettiin paljon, sillä joukkueella oli otteluun lähtiessään 16 ottelun voittoputki. Keskiviikkona HAVU voitti Snow Sweet Snow 2 -turnauksen ja tienasi voitollaan 47 000 dollaria. ENCEn kansainvälistyneen kokoonpanon edellisistä peleistä on jo yli kuukausi aikaa, joten joukkueella oli ennen ottelua aikaa harjoitella strategiansa kuntoon.

Paras kolmesta -ottelusarja alkoi ENCEn valitsemalla Nukella. Ottelu alkoi tasaisesti, ja joukkueet napsivat kierroksia lähes vuoronperään. ENCE ei puolenvaihdon jälkeen kuitenkaan enää antanut armoa pelatessaan CT-puolella, ja ottelun loppupuolella HAVU sai vain kaksi kierrosta, ja kartta päättyikin ENCElle luvuin 16-10.

Illan toisena karttana pelattiin HAVUn valitsema Overpass. ENCE aloitti kartan vahvasti CT-puolella ottamalla 4-0 johtoaseman, mutta sen jälkeen ottelu alkoi tasoittua, ja joukkueet napsivat kierroksia muutama kerrallaan. Puolten vaihtoon lähdettiin ENCEn johtaessa peliä yhdellä kierroksella, mutta HAVU onnistui kääntämään oman karttavalintansa itselleen ja peli päättyi HAVUn 14-16 voittoon.

Ratkaisevaksi kartaksi valikoitui Inferno. Kartta jatkoi samalla kaavalla kuin kaksi aiempaakin karttaa: Molemmat joukkueet napsivat kierroksia vuoron perään, eikä voittajaa voinut ennustaa missään vaiheessa peliä. Joukkuet menivät rintarinnan, kunnes loppupuolella peliä ENCE karkasi parin kierroksen johtoon, mutta HAVU ei luovuttanut. Sydämentykytyksiltä välttyi tuskin yksikään katsoja, sillä joukkueet jatkoivat rintarinnan jatkoajalle, ja hetken aikaa näytti siltä, että nähdään myös toinen jatkoaika, mutta lopulta ENCE voitti lukemin 19-16.