PlayerUnknown’s Battlegrounds julkaistiin pari kuukautta sitten ja se on noussut hittipeliksi pelaajamäärillään, kuin myös katsojamäärillään Twitchissä. PUBG on ollut Twitchissä tasaisesti kolmen katsotuimman pelin joukossa kuukauden ajan.

SuperDatan tekemässä raportissa, Battlegroundsin arvioidaan tuottaneen jo 34 miljoonaa dollaria. Tällä määrällä PlayerUnknown’s Battlegrounds menee Overwatchin ja Counter-Strike: Global Offensiven ohi tässä kuussa.

Pelin kasvu näkyy myös organisaatioiden kiinnostuksen kasvussa. Team SoloMid hankki kaksi täyspäiväistä PUBG striimaajaa, Colton ”Viss” Visser ja Austin ”Smak” Hagget liittyivät joukkueeseen tässä kuussa. Myös Method hankki Suomalaisen PUBG pelaajan Anssi ”AndyPyro” Huovisen, josta uutisoimme aikaisemmin tässä kuussa.

Peli on vasta ”Early Access” vaiheessa, mutta pelin tekijät ovat erittäin aktiivisia ja tuovat uusia päivityksiä nopealla tahdilla.  Brendan ”PLAYERUNKNOWN” Greene muistutti että, mikäli ”Battle Royal” tyylisestä pelistä luodaan eurheilu skeneä, pelin täytyy olla valmis siihen.

 

Kuva: steam.cyrotank

Lähteet: dotesports

SuperData