Maaliskuun 23. oli ensimmäinen kerta kun pelaajat pääsivät testaamaan selviytymistaitojaan Erangelien saarelle. Tuolloin peli näytti vielä huomattavasti erilaiselta kuin mitä se on tänä päivänä. Kuluneen yhdeksän kuukauden aikana PUBGista on saatu lähes salonkikelpoinen peli, joka on tähän päivään mennessä käynyt kaupaksi yli 20 miljoonaa kertaa.

1.0-päivityksen myötä liveservereille pärähtää siis tusina uusia ominaisuuksia, ja näistä tärkeimpänä uutuutena uusi kartta: Miramar. Meksikolaista maisemaa on päässyt jo pällistelemään testiservereillä muutaman viikon ajan, ja pelinkehittäjät ovat tehneet pikkuviilauksia juuri liveservereitä varten. Julkaisun myötä voimme siis olettaa, että työ on saatu suurimmaksi osaksi valmiiksi ja Miramar on valmis suurelle yleisölle.

Liveservereille saapunut 12.6 gigan päivitys tuo myös pelaajille uusia aseita ja ajoneuvoja. Viisi asetta, joista kolme ovat Miramar Exclusive. DP-28, AUG A3 ja Miramariin R45, Winchester 94 ja poikkisahattu haulikko. Uusia ajoneuvoja ovat paku, lava-auto ja aquarail vesikäyttöön. Hiekkakirppuun ja moottoripyörään on lisätty Miramariin uudet skinit.

Miramar_Motorcycle-eurheilu

"Vanhimpana" uutuutena servereille tuodaan myös Vaulting-ominaisuus. Tämä mahdollistaa pelaajille sulavamman liikkumisen vertikaalisti, kun pelaajan hahmo voi loikkia ja kiipeillä objektien päällä. Uusi kartta Miramar on suunniteltu avultingia ajatellen, ja tämä on myös mahdollistanut karttakehityksessä erilaisten suunnitteluratkaisujen käyttöä: tietyille paikoille pääseminen on mahdollista on vaultingin avulla.

Lista kaikista uudistuksista löytyy täältä.

Kehittäjätiimi avasi myös sanaisen arkkunsa kiittääkseen kaikkien Early Accessiin osallistuneita pelaajia, sillä ilman heitä koko projektia ei olisi saatu kasvatettua ja kehitettyä nykyisillä resursseilla. Tästä kiitokseksi seuraavien viikkojen aikana liveservereille kirjautuvat tulevat saamaan Winner Winner Chicken Dinner -paidan muistoksi pelin alkutaipaleesta. Kiitokset ja lisätiedot Steam Community postauksesta.

Winner winner chicken dinner