Brendan ”PlayerUnknown” Greene puhui Battlegroundsin tulevasta päivityksesta E3 tapahtumassa. Greenen mukaan tämä päivitys olisi tulossa ”pian”.

Ensimmäiseksi, Greene puhui uusista liikkumis- ja hyppymekaniikoista. Päivityksen myötä pelaajat pystyvät hyppimään autojen, muurien ja muiden esteiden yli. Lisäksi pelaajat pystyvät hyppimään myös ikkunoista. Greene sanoi, että pelaajat pääsevät nyt minkä tahansa esteen yli.

Toiseksi, Greene kertoi uusista säätiloista. Tällä hetkellä pelissä on aurinkoinen- ja sateinen sää. Uutuutena on tulossa sumua ja auringonlaskuja. Säätiloilla Greene halusi luoda vaihtelevuutta peliin ja pakottaa tarkka-ampujatkin lähitaisteluun sumuisessa säässä.

Viimeiseksi, tulossa on uusi ase, jonka voi saada vain ”supply drop” laatikoista. Uusi ase (OTs Groza) käyttää 7.62mm luoteja ja se on suunnattu lyhyelle/keskipitkälle matkalle. Greenen mukaan ase tulee olemaan ”peto”.

Katso uuden päivityksen esittelyvideo:

Brendan Greene kertoi myös pidemmän matkan suunnitelmistaan. Tulossa on kaksi uutta karttaa. Ensimmäinen niistä on aavikko, jossa on hylättyjä kaupunkeja ja hiekkamyrskyjä. Toinen kartta perustuu Adrianmeren alueeseen ja kartan keskellä on hylätty avaruuskeskus ja lumisadetta. Uusia karttoja joudumme kuitenkin vielä odottamaan pidemmän aikaa.

Kuva: hotgames

Lähde: dotesports