Nyt kun PUBG:issa on käyty läpi viidakot ja autiomaat, niin on aika kääntää katse kohti lumisia maisemia. Torstaina virallisen trailerin, gameplay-trailerin sekä testiservereille lisäyksen saanut Vikendi on pelin uusin kartta, joka on kooltaan neljä kertaa neljä kilometriä. “Pieneksi” kartaksi Vikendi on onnistunut silti saamaan kokoaan suuremmat mittapuut, sillä ensiarvioit kartasta ovat mahtipontisia. Virallinen julkaisu kartasta tullaan näkemään 19. Joulukuuta. 

Dinopuistoista asfalttitehtaille 

Alla olevasta kartasta voi nähdä, että Vikendissa ei ole mielikuvituksessa säästelty: löytyy niin dinosauruspuistoja kuin kuumia lähteitäkin. Vaikka kartassa on kaikkialla sama yleisilme, on eri kohteiden välille saatu miellyttävän paljon vaihtelua.

Vikendi PUBG

Vikendissa asevalikoima on pysynyt vanhoihin karttoihin nähden lähestulkoon identtisenä, mutta tällä hetkellä testiservereillä on myös uusia aseita, joita ei voi vielä siis käytännössä käyttää muissa kartoissa. Viimeistaan tulevissa patch noteissa on varmasti tarkennusta siitä, mitä kaikkea uutta kartasta oikeasti löytyy. 

Uutena menopelinä Vikendiin on luonnollisesti lisätty moottorikelkka. Virallisella gameplay-trailerilla kelkkailu onkin varsin kattavasti edustettuna. Ensimmäisten kokeilujen jälkeen allekirjoittanut voi todeta, että kelkka tuntuu varsin samalta kuin moottoripyörä, mutta pienellä sivuluisulla.

Tarkempaa analyysia kartasta kokonaisuudessaan lähempänä virallista julkaisua! Stay tuned.

Lähde: Pubg.com Kansikuva: Pubg.com