Koronakevään runtelema PUBG Pro-scene saatiin taas kunnolla käyntiin, kun PUBG Continental Seriesin finaalit alkoivat eilen, ja jatkuvat kahden viikon ajan aina viikonloppuisin. Eilen alkaneet Amerikan ja Aasian sarjat saavat huomenna jatkoa kun Euroopan huipputiimit aloittavat taipaleensa kisassa $200 000– palkintopotista. 

Euroopan PCS (PUBG Continental Series) sisältää huikean määrän tuttuja nimiä, mutta tällä kertaa mukaan on mahtunut myös täysin uusia joukkueita. Suomalaisia piristää varmasti uutinen, että finaaleihin on päässyt mukaan yhteensä kahdeksan suomalaista, yhteensä kolmessa eri joukkueessa. 

Lähde: https://pubgesports.eu/en/news/16-teams-secure-their-places-at-the-pcs-1-europe-grand-finals

Turnaukseen ennakkosuosikin asemassa lähtevässä Team Liquidissa nähdään ennen Fazea edustanut Anssi “mxey” Pekkonen. Vedonlyöntitilastoissa Liquidin kanssa kultasijasta kisaa tosissaan vain edellä mainittu Faze sekä Natus Vincere. 

Puolet suomalaisista pelaajista on ENCE:n miehistössä. Miro “Rustanma” Ruotsi, Saku “SKUIJKESajakoski, Olli “Tiikzu” Saarikoski sekä Daniel “D1gg3r1” Luusua ovat kaikki kovan tason pelaajia, mutta herroilta vaaditaan todella kova suoritus, mikäli paikat podiumilla toteutuisivat. 

Loput suomalaisvahvistuksista ovat Omaken Sportsia edustavat Jere “Jembty” Kauppinen, Valtteri “Vazku” Jussila sekä Paavo “Pag3” Voutilainen. 

Viikonlopun tourneen aikataulut löytyvät kätevästi tästä twiitistä kootusti. 

Turnausta voi seurata jo totuttuun tapaan suomeksi selostettuna PUBG Finlandin Twitch-kanavalta Matti “c0pter” Korvenmaan selostuksilla. Kansainvälinen striimi löytyy PUBG:in virallisesta Twitch-kanavalta, ja selostamassa seka analysaattoreina toimiva mm. TheNameIsToby, Avnqr, Kaelaris, Simms, Pansy ja Toffees. 

Luvassa on siis huippu-pubgia koko ruudun täydeltä, joten vastaanottimet kannattaa valmistella tätä ruljanssia varten. Toivokaamme onnea ja menestystä turnauksen kaikille suomalaisille.