PUBG Corporation on ottanut ison loikan palkitakseen ja sitouttaakseen Playerunknonwn’s Battlegroudsin suosituimpia striimaajia. Michael ”Shroud” Grzesiek ja Guy ”DrDisRespect” Beahm ovat saamassa 4. kesäkuuta omat aseskinit peliin. Pelaajat voivat ”kannustaa” omia suosikkistriimaajiaan ostamalla kyseiset skinit suoraan Twitchin tai Steamin kautta.  Paketit, jotka sisältävät kaksi skiniä, maksavat tällä hetkellä $10.

Neljä uutta skiniä

Uusimmassa Steam Community -blogipostauksessa pelinkehittäjät kertovat työskennelleensä läheisesti Shroudin ja DrDisRespectin kanssa saadakseen skineistä heille mieluiset. PUBG Corporationilta todetaan myös, että tulevaisuuden suunnitelmat samanlaisten skinien tekemiseksi muille striimaajille ovat vielä auki, mutta on mahdollista, että tulemme näkemään lisää tietyille henkilöille tai ryhmille kustomoituja skinejä.

Shroudin setissä kaksi uudet skinit saavaa asetta ovat AKM ja KAR98K. Aseihin on saatu maastokuvion tyyppisiä mallinnuksia ja maltillisia värejä. Setti kulkee nimellä ”Ghosted”.

Shroud AKM Ghosted

Shroud KAR Ghosted

DrDisRespectin aseissa ei ole lähdetty hakemaan ainakaan mitään maltillista, minkä olisi voinut jo päätellä ehkä kyseisen henkilön persoonasta. Räiskähtelevä luonne on saatu tuotua aseeseen terävien linjojen ja lähestulkoon räikeän punaisen myötä. DrDisRespectin nimellä kulkevat aseskinit ovat nimeltään ”Speed & Momentum”. Aseet ovat M4A1 ja KAR98k

DrDisRispect M4A1 Speed & Momentum

DrDisRispect KAR Speed & Momentum

Jos kerran kehittäjät väittivät sen oven olevan auki, että tälläisiä skinejä saattaa tulla lisää: Kenen skinit haluaisit nähdä seuraavaksi? Ehkä tulevien MM-kisojen voittaja voitaisiin palkita kyseisten pelaajien kotimaiden lippujen väreillä? Torille?