Kuukausittaisen päivityksen on määrä tulla live servereille ensi viikon torstaina, 3. elokuuta.

Suurin asia päivityksessä on ”first person-only” pelimuoto, joka tulee nyt virallisille servereille. Alkuun tätä muotoa pystyy pelaamaan vain solo/duo peleissä ja vain NA tai EU servereillä. Tässä pelimuodossa käytössä on vain ensimmäisen persoonan kamerakulma.

Lisäski peli saa uuden säädettävän FOV asetuksen, jolla voit muokata ensimmäisen persoonan näkyvyyttä. Kaikkien yllätykseksi peliin tulee myös uusi kivääri. Pelin kehittäjät eivät ole maininneet uudesta aseesta etukäteen mitään, joten ase jää täysin viime hetken yllätykseksi.

Päivityksessä tulee myös kolme uutta laatikkoa, joten tulossa on paljon uusia kosmeettisia asuja. Kaksi ensimmäistä laatikkoa ovat Wanderer Crate ja Survivor Crate, nämä laatikot saa avata ilmaiseksi. Kolmas laatikko on erikoinen gamescom Invitational Crate, jonka avaamiseen täytyy ostaa noin kahden euron arvoinen avain.

Gamescom Invitational laatikolla rahoitetaan PUBG turnaus gamescom-tapahtumaan ja osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Gamescom turnaukseen kutsutaan 80 pelaajaa. Tämä tulee olemaan ensimmäinen offline PUBG turnaus. Palkintopottina turnauksessa on 350 000 dollaria.

On odotettavissa, että suurien eurheilu organisaatioiden PUBG joukkueet nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa tässä turnauksessa.

Kansikuva: bluehole

Lähteet: dotesports

dotesports

steam