Playerunknown’s Battlegroundsin ensimmäiset maailmanmestaruuskisat on nyt saatu päätökseen ja mestarit on kruunattu. Viikonlopun FPP-turnauksesta odotettiin Euroopan voitonjuhlaa, mutta eurooppalaisten silmin tuntematon suuruus Oh My God Kiinasta tuli ja löylytti muita joukkueita. Turnauksen ensimmäisen päivän neljästä ottelusta OMG voitti kolme kappaletta, ja otti yhden 2. sijoituksen. Dominanssi on järkyttävää, ja kukaan ei osannut odottaa moista. Kiina oli oikeasti numero yksi tässä turnauksessa! 

OMG sai loppujen lopuksi 3425 pistettä, ja yhteensä 70 tappoa. Joukkueen frägääjä Yao ”Lionkk” Hao niittasi turnauksen aikana yhteensä 34 tappoa, mikä oli 15 tappoa enemmän kuin toisiksi eniten vihollisia niitannut joukkuetoverinsa Zhang ”xiaohaixxxx”  Jinhai. Joukkueen muut pelaajat olivat kapteenina toiminut Liao ”xiaorong” Liangguang ja Wang ”silentBT_” Yan.

Hopealle sijoittui monen suomalaisen kannustama Team Liquid.  Joukkueen Samu ”Sambty” Kauppinen sai turnauksessa kolmanneksi eniten tappoja, ja koko joukkue pääsi todella lähelle voittoa saaden yhteensä 3220 pistessä. Liquid sai vielä turnaukselle loistavan lopetuksen viimeisen erän voitosta, ja kakkossijan varmistamisesta. Pronssille tullut Welcome to South George hengitti joukkueen niskaan aivan viime metreille saakka.

Onnittelut voittajille ja kiitoksia järjestäjille mahtavasta tapahtumasta! Eurheilu.com sai etuoikeuden olla tapahtuman virallinen partneri Suomessa, ja koko kisat saatiin lähetettyä saumattomasti Eurheilu.comin Twitch-kanavalta, jossa pystyy vielä katsomaan otteluiden tallenteet jälkikäteen.

Tarkempaa analyysiä turnauksesta lähipäivinä eurheilu.comista!