Player Unknowns Battlegroundin Global Championship 2019 Grand Final -joukkueet ovat selvillä. PUBGin MM-kisoja on tahkottu reilu kaksi viikkoa Yhdysvaltojen Los Angelesissa ja vihdoin alkaa loppusuora häämöttämään. Edessä on enää 16. joukkueen finaalipelit. Finaaleissa nähdään myös suomalaisväriä kahden sinivalkoisen pelaajan voimin.

Toinen suomalaisista on yhden turnauksen ennakkosuosikin, FaZe Clanin, Anssi “mxey” Pekkonen. FaZe Clan oli hieman yllättäen vaikeuksissa semifinaalivaiheessa, mutta selvitti tiensä viimeisenä joukkueena finaaleihin, ollen semifinaaleissa 16.

Toinen suomalaispelaaja löytyy turnaukseen ”takaportin” kautta päässeestä The Rumblersin joukkueesta. Lari-Pekka ”LosHD” Hopiavuoren The Rumblers on yksi turnauksen ehdottomista yllättäjistä. Joukkue eteni nipin napin finaaleihin ollen semifinaaleissa 14.

Isona yllätyksenä voidaan myös pitää suomalaisveljesten Jere “Jembty” ja Samu “Sambty” Kauppisen edustaman Team Liquidin putoamista jo Elimination Stage -vaiheessa. Aikainen putoaminen oli yhdelle turnauksen ehdottomista voittajasuosikeista iso pettymys.

Turnauksen ainoa kokonaan suomalainen joukkue, viimeisenä Euroopasta turnaukseen tiensä selvittänyt CrowCrowd, putosi myös Elimination Stage -vaiheessa.

Finaalit pelataan 23.marraskuuta Yhdysvalloissa, Oaklandissa.

Grand Finaaliin tiensä selvittäneet 16 joukkuetta ovat:

FaZe

Gen.G

Genesis

GEX

Lazarus

Na`Vi

OGN Entus Ace

OGN Entus Force

QM Gaming

The Rumblers

T1

Tempo Storm

Team SoloMid

VC

WClick

Eurheilu.com raportoi läpi kisojen suomalaisten pelaajien selviytymisestä, ja siitä ketkä tullaan loppujen lopuksi kruunaamaan Playerunknown’s Battlegroundsin kuninkaiksi.

Turnausta voi seurata PUBG Esportsin viralliselta sivulta, sekä virallisen Twitch-lähetyksen kautta. Ottelut pelataan paikallista Jenkkilän aikaa iltaisin, eli Suomen aikaan käännettynä myöhään aamuyöstä.

Tuleeko voittaja Euroopasta vai mahdollisesti jostain muualta, ja onko suomalaisilla mahdollisuudet viedä pääpalkinto itselleen? Kommentoi alle!

 

Lähde: pubgesports

Kuvalähde: ggscore / Liquipedia / Liquipedia