Sanhok Event Pass, siinäpä asia mitä emme ehkä osanneet odottaa. Asiasta tiedotettiin PUBG:in kehittäjien uusimmassa community-postauksessa.

Maksullisen sisällön lisääminen peliin on tuntunut monen mielestä raivostuttavalta, sillä jo itse pelin hinta on noin 30€. Pelin julkaisija Bluehole on tehnyt hurjan tilin, mutta silti peliin lisätään jatkuvalla syötöllä uutta maksullista sisältöä. Positiivisena asiana voidaan todeta se, että kartat on päätetty lisätä kaikille pelaajille ilman erillistä maksua.

Sanhok Event Pass tuo peliin tehtäväjärjestelmän, joka on vielä suurilta osin hämärän peitossa. Community-postauksessa pohjustetaan valintoja, joilla on päädytty Event Pass -järjestelmään, ja sitä miksi kyseisen systeemi on parempi kuin maksulliset DLC-karttapaketit tai vastaavat.

Event Pass -järjestelmällä pelaajien on siis mahdollista ”seurata” omaa menestystään, tehdä tehtäviä ja avata kosmeettisia uudistuksia itselleen. Tehtäviin pääsee mukaan myös ilman Event Passia. Jos sattuu myöhemmin katumapäälle siitä ettei ostanutkaan kyseistä passia, niin kosmeettiset härpäkkeet ovat saatavissa myös myöhemmin.

 

PC 1.0 Päivitys #15

Tiistain päivitys tuo myös aimo liudan muita uudistuksia. PUBG Corporation on lupaillut parannuksia pelin suorituskykyyn, dynaamisen sään palauttamista ja vaikka mitä. Jonkin aikaa sitten pelistä poistetut sääilmiöt saadaan vihdoinkin pelaajien painostuksesta takaisin, ja on positiivista huomata että kehittäjät kuuntelevat vielä hiukan pelaajayhteisöään. Tarkemmat lisätiedot löytyvät täältä.

Berliinin maailmanmestaruuskisoja promotakseen peliin on lisätty myös kavalkadi erilaisia mainoksia tapahtumaan liittyen. Näkyvin näistä on laskuvarjoihin kissan kokoisilla kirjaimilla kirjoitettu ”PUBG Global Invitational Berlin” -teksti.

PUBG PGI Berlin - Eurheilu

Sanhok saa myös itselleen uniikin aseen, jota ei ole mahdollista saada muissa kartoissa. ”QBZ95” korvaa SCAR-L:n ja se käyttää 5.56-kaliberisia luoteja. Ensimmäisten testausten perusteella ase vaikuttaa kovasti korvaamansa aseen kaltaiselta kanuunalta. Ei siis muuta kuin kosmeettinen muutos.

Negatiivisena muutoksena pelistä poistetaan karttavalinta Miramarin ja Erangelin välillä. Uudessa päivityksessä pelaajille annetaan valita enää ”Battle Royale” (Miramar ja Erangel) ja ”Mini Royale” (Sanhok) väliltä. Tämä nostattaa varmasti raivoa pelaajayhteisössä, sillä Miramar ei ole vieläkään saavuttanut toivottua suosiota pelaajien keskuudessa.

QBZ95 AR Sanhok - Eurheilu

Lähteet: Sanhok Event Pass, PUBG Community announcement Kansikuva: Sanhok Event Pass