Jo viime vuonna IEM tourneelle mukaan otettu Playerunknown's Battlegrounds on kiinnitetty seuraavaan megaluokan tapahtumaan Puolan Katowicessa. Helmikuussa järjestettävä turnaus on yksi alansa suurimpia, ja tapahtumassa tullaan näkemään jo Oaklandista tuttuun tyyliin sekä kutsujoukkueita ja karsinnoista läpi päässeitä.

Vuoden ensimmäinen Major-turnaus tullaan järjestämään 24-25. Päivä helmikuuta Puolan Katowicessa, jossa tullaan näkemään eurheilun ykkösnimet,- ja lajit. PUBGin menestyksekkäällä eurheilutaipaleella saamat meriitit riittivät siihen, että peli tullaan näkemään jo toisen kerran Intel Extreme Masters tapahtumassa.

Itse PUBG-turnaukseen tulee osallistumaan kuusitoista joukkuetta. Yhdeksän näistä joukkueista tulee saamaan suoran kutsun turnauksen järjestäjiltä: kolme joukkuetta Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta. Seitsemän joukkuetta tullaan valitsemaan turnaukseen avoimista karsinnoista: kolme Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta, ja yksi joukkue Etelä-Amerikasta.

Turnauksen karsintavaihe käydään kuluvana viikonloppuna, ja näihin karkeloihin on kirjoitushetkellä osallistumassa 29 suomalaista joukkuetta. Onnea ja menestystä kaikille karsintoihin osaa ottaville! Edellisen IEM turnauksen voitti karsinnat läpikäynyt aAa, joten tälläkin kertaa pelkästään parhaista parhaimmat tulevat jatkamaan itse turnaukseen asti.

Lähteet: Intel Extreme Masters, IEM Twitter, ESL Gaming  Kansikuva: Intel Extreme Masters