Muutama päivä sittePUBG-Event-Mode_Eurheilu2n ilmoitettu uusi pelimoodi ”Event Mode” pyörähti käyntiin tänään liveservereillä. Event Modesta on lupailtu säännöllisin väliajoin vaihtuvaa ja ennalta asetetuilla ”erikoissäännöillä” pelattavaa vaihtoehtoa perinteiselle Playerunknown’s Battlegroundsin pelimoodille.

Ensimmäisenä eventtinä luvassa on tavallista suuremmilla tiimeillä käytävää taistelua Erangelin saarella. Rynnäkkökiväärien droprate on kaksinkertaistettu ja tapahtuma käydään TPP-formaatissa. Onkin mielenkiintoista nähdä millaisia taktiikoita ja manöövereitä pelaajat keksivät toistensa päidensä menoksi.

Event Mode mahdollistaa tulevaisuudessa myös hienovaraisen betatestaamisen: kuinka sääntöjen muutokset vaikuttavat itse peliin? Ensimmäisen viikon joukkuekokojen tuplaaminen antaa jatkossa  tarkkaa dataa siitä, että miten muutos vaikuttaa joukkueiden väliseen dynamiikkaan. Hyvä kysymys onkin, että miten Bluehole käyttää tätä tietoa hyödyksi pelin parantamiseksi.

Ensimmäinen Event Mode on auki maanantaihin aamuyöhön asti, joten kiireen vilkkaa testaamaan miltä tuntuu rähistä normaalia isommalla kokoonpanolla!