Ilon ja onnen päivää! Aluksi neljäpäiväiseksi ilmoitettu uuden kartan ja 1.0-version testaaminen saavat jatkoa, ja pelaajilla on mahdollisuus telmiä uusimpien ominaisuuksien kanssa aina viralliseen julkaisuun asti!

Viime viikolla testiservereille julkaistu uutuuskartta Miramar lisää testiaikaa kaikkien pelaajien iloksi. Miramar on itsessään 8×8 kilometrin kokoinen alue, joten jokainen PUBGia pelannut ymmärtää, että neljän päivän testauksessa päästäisiin vasta raapaisemaan pintaa. Uudet aseet ja ajoneuvot vaativat myös pelinkehittäjien mukaan pikkuviilausta, jotta niistä saataisiin optimaaliset version pelin lopullista julkaisua varten.

Eurheilu-Miramar_jetski

Peliyhteisöä on tosiaan kuunneltu tarkkaavaisesti Blueholella. Steamin uutisissa julkaistu ”Our Journey” -kirjoitus avaa monia kysymyksiä, joita koko yhteisö on kuuluvasti esittänyt viimeisten kuukausien aikana. Kuinka kehitystyö on sujunut näin hitaasti ja miksei huijareita ole rankaistu tarpeeksi tehokkaasti?  Kehittäjätiimi toteaa monen ongelman johtuneen yllättävästi pelaajamäärästä ja pelimoottorin muuttamisesti kesken alpha-vaiheen.

Julkaisussa myös vahvistetaan viime viikonloppuna Game Awardeissa viimeinkin ilmoitettu julkaisupäivä pelin ”viralliselle” PC-versiolle. Playerunknown’s Battlegrounds poistuu Steamin Early Access -kategoriasta valmiiden pelien puolelle 1.0-julkaisun myötä 20. päivä joulukuuta. Ennen julkaisua Bluehole jakaa vielä viimeisiä mietteitään siitä, mihin suuntaan peliä viedään ja kehitetään tulevaisuudessa. Heidän mukaan pelin raamit ovat valmiit, mutta sisältö on vasta hahmottumassa lopulliseen muotoonsa.

Lähteet: Steam, Wikipedia Kansikuva: Steam