Uutisoimme viime viikolla uudesta suomalaisesta e-urheilun hyväntekeväisyysyhdistyksestä Proud to be a Gamer ry:stä (POG ry). Nyt yhdistys on julkistanut ensimmäisen tapahtumansa, joka tullaan pitämään Kotkan kauppakeskus Pasaatissa 13.4.

Tapahtumassa on puhumassa vaikuttava valikoima Suomen e-urheiluskenen ammattilaisia, jotka kertovat omista näkemyksistään alan tilaan ja siinä toimimiseen liittyen. Esimerkiksi Ville ”GG_Ville” Nikola avaa e-urheilun liiketoimintaa, Kati Kärkkäinen puhuu naisista kilpapelaajina ja Mike ”Nurmio” Lanki jakaa ajatuksiaan striimaajan urasta.

Tapahtumassa järjestetään myös läpi elämän kestävää pelaamista käsittelevä paneelikeskustelu. Lisäksi paikan päälle rakennetaan CS:GO- ja Fortnite-pelipisteet, joissa pelaamista voi käydä kokeilemassa entisen CS-ammattilaisen Taneli “disturbed” Veikkolan (CS:GO) ja HAVU Gamingin striimaaja Mike “Nurmion” Lankin kanssa (Fortnite).

Puheenvuorot ja paneelikeskustelu lähetetään suorana POG ry:n Twitch-kanavalta. Lisätietoa tapahtumasta ja kattavan ohjelman löydät POG ry:n verkkosivuilta.

Lähde: POG ry Kuvalähde: POG ry