Pelijulkaisija Ubisoft julkisti tällä viikolla, että Rainbow Six: Siegen Pohjoismaiden mestaruuskisat (Nordic Championship) tekevät paluun ensi vuoden puolella. Ubisoft Nordic kertoi haluavansa tukevan pohjoismaista osaamista tarjoamalla uusia mahdollisuuksia turnauskokemuksen hankkimiseen. Tällä hetkellä lajin ESL Pro Leaguessa ESL Challenger Leaguessa pelaa kolme pohjoismaista joukkuetta.

Turnaus alkaa tammikuun 13. päivä ja jatkuu maaliskuun 5. päivään asti. Ilmoittautuminen on kaikille avoin, vaatimuksena on että vähintään 3 joukkueen pelaajaa ovat kotoisin Pohjoismaista (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti) ja kaksi muualta Euroopasta.

Kolmen karsintaturnauksen kautta finaaliin etenevät kolme voittajajoukkuetta, parhaiten sijoittuneet semifinalistit sekä mahdolliset Wildcard-joukkueet. Finaalien palkintopotti on minimissään 2000 euroa, jonka lisäksi jokaisessa karsintaturnauksessa on palkintona enintään 1300 euroa.

Turnauksen otteluita tullaan lähettämään suorana Rainbow 6 Nordicin Twitch-kanavalta. Lisätietoa turnauksesta ja tarkemmat osallistumisohjeet löydät täältä.

Lähde: Ubisoft Kuvalähde: Ubisoft