Ranskalaissivusto 1pv.fr kirjoittaa, että Windigon Valentin ”poizon” Vasilev olisi sittenkin siirtymässä pohjoisamerikkalaisen Complexityn joukkueeseen, aiemmin huhutun OG:n sijasta.

Complexity kaavailee Vasilevia AWPerin rooliin penkitetyn Shahzeb ”ShahZaM” Khanin tilalle. Huhujen mukaan Complexity maksaisi bulgaarialaistähti Vasileville 20 tuhannen dollarin kuukausipalkkaa.

Complexityn kokoonpanossa on tilaa kahdelle uudelle pelaajalle, sillä ShahZaMin lisäksi penkiltä löytyy myös heidän aikaisempi In-game Leader Rory ”dephh” Jackson.

Poizonia on jo pitkään pidetty yhtenä euroopan kovimmista CS:GO lupauksista, mutta hän ei ole vielä päässyt näyttämään taitojaan siellä kaikkein korkeimmalla huipulla. Hän on niitänyt mainetta pelatessaan Bpron ja Windigon riveissä, joista jälkimmäisessä hän oli voittamassa WESG World Finaaleita vuonna 2018 ja Moche XL Esports-liigaa tänä vuonna.

20-vuotias Vasilev olisi Complexityn syksyn kolmas hankinta Benjamin ”blameF” Bremerin ja William ”RUSH” Wierzban ohella, jotka liittyivät jo aiemmin joukkueeseen.

Tämä siirto olisi myös suomalaisittain mielenkiintoinen, sillä aiempien huhujen mukaan poizon oli viemässä suomalaislupaus Elias ”Jamppi” Olkkoselle kaavaillun paikan tulevassa OG:n CS:GO -kokoonpanossa.

Aikaisemman huhun mukaan Complexity kaavailee viimeiselle rosteripaikalleen entistä OpTic peluria Kristian ”k0nfig” Wieneckeä. Nämä siirrot tekisivät joukkueesta valtaosaltaan eurooppalaisen, joka tarkoittaisi sitä, että he karsisivat Majoreihin Euroopan Minorien kautta.

Jäämme odottamaan Complexityn virallista vahvistusta siirtoihin liittyen.

 

Jos nämä siirrot käyvät toteen, Complexity-kokoonpano näyttää tältä:

 

United States Owen ”oBo” Schlatter
Denmark Benjamin ”blameF” Bremer
United States William ”RUSH” Wierzba
Bulgaria Valentin ”poizon” Vasilev
Denmark Kristian ”k0nfig” Wienecke

 

lähde: 1pv.fr

kuvalähde: Wikipedia