Kun Pokémon GO julkaistiin kesällä 2016, ihmiset ympäri maailman ryntäsivät ulos metsästämään Pokemoneja älypuhelimillaan. The Witcher: Monster Slayer on samankaltainen mobiili AR-peli, mutta söpöjen olentojen keräilyn sijaan pääset jäljittämään ja taistelemaan toinen toistaan karmivampia hirviöitä vastaan. 

Toisin kuin Pokémon GO:ssa, jossa tavoitteena on lähinnä keräillä hahmoja ja kamppailla salien herruudesta, uudessa Witcher-pelissä on ilmeisesti myös tarina – tai ainakin useita tarinavetoisia tehtäviä pelaajan ratkottavaksi. Pelissä on myös muita mielenkiintoisia mekaniikkoja; jopa tosielämän vuorokaudenaika ja sää voivat vaikuttaa siihen, millaisia hirviöitä pelaaja voi jäljittää!

Pokémon GO:n viisivuotisen taipaleen aikana monet peliyhtiöt ovat yrittäneet jäljitellä pelin konseptia samanlaisen suosion toivossa, mutta kovinkaan moni ei ole siihen vielä pystynyt. The Witcher -maailman suosio taas näyttää vain kasvaneen viime vuosien aikana, kun esimerkiksi Netflixin Noituri -sarja on tuonut paljon uusia faneja kirjasarjan ja siihen perustuvien pelien pariin. 

The Witcher: Monster Slayer julkaistaan 21.7. Androidille ja IOSille. Androidin käyttäjät voivat rekisteröityä pelaajiksi jo etukäteen ja näin saada ilmoituksen kun peli on ladattavissa. 

Lähde: PCGamesn