Tänään aamulla julkaistussa lehdistötiedotteessa selviää, että Pohjoismaiden elektroniikkajätti Power on aloittanut strategisen yhteistyön KOVA Esportsin taustalla vaikuttavan Esports media solutions Oy:n kanssa. Mediatalo Keskisuomalainen, joka on osaomistaja Esports media solutionsissa on myös tiiviisti yhteistyössä mukana.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä KOVA Esportsin kanssa, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet ja potentiaalia huipulle myös globaalisti. E-urheilu ja pelaaminen yleisesti ovat meille kiinnostavia ja tärkeitä osa-alueita pelaamisen nopean kasvun vuoksi. Olemme panostaneet pelaamiseen viime vuosina paljon, muun muassa tuomalla markkinoille omia pelaamiseen suunnattuja tuotemerkkejä.”, kertoo Power Finlandin markkinointipäällikkö Perttu Partanen.

KOVA Esportsin ja Power Finland Oy:n yhdessä toteuttamiin kampanjoihin on suunniteltu yhdessä Mediatalo Keskisuomalaisen kanssa kokonaisvaltaista medioiden hyödyntämistä. ”Mediamme tavoittavat päivittäin yli 2,8 miljoonaa suomalaista. Meillä on kunnianhimoisia tavoitteita, ja sen vuoksi kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. Nuorten tavoittaminen ja erityisesti heihin vaikuttaminen on asia, jonka kanssa monet yritykset painivat. Nyt meillä on tarjota eurheilu-ratkaisujen kautta hyvin mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia yrityksille.”, kertoo Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijotaja Vesa-Pekka-Kangaskorpi.

Komean julkistusvideon yhteistyöstä voit katsoa täältä.

Lähde: Mediatalo Keskisuomalainen Kuvalähde: KOVA Esports

KOVA Esportsin omistaa Eurheilu.comin omistava Esports media solutions Oy.