Neymar Jr on tällä hetkellä yksi jalkapallomaailman parhaimmista pelaajista. Brasilialainen supertähti todisti CS:GO organisaatio FURIAn järjestämässä tapahtumassa, että kykyjä löytyy myös e-urheilun saralla. Neymar osoitti CS-taitonsa näytösottelussa tuhansien ihailevien fanien edessä.

CS-taidoista huolimatta Neymar tunnetaan parhaiten jalkapallokentiltä ja hän on ehdottomasti yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Hän on uransa aikana saavuttanut monta pokaalia, niin yksilötasolla kuin joukkueessa. Hän on myös yksi harvoista pelaajista, joka on onnistunut tekemään yli 50 maalia seura-, ja maajoukkueessa.

Neymar on kertonut avoimesti vapaa-ajallaan pelaavan CS:GOta ja se on varmasti yksi syy siihen, miksi hänet oli kutsuttu pelaamaan näytösotteluun.

Neymar julkaisi Instagramissaan kolmen videon sarjan suorituksistaan, jossa hän onnistuu muun muassa voittamaan 1 vs. 3 -tilanteen. Hänen Instagram -tilillään on uskomattomat 128 miljoonaa seuraajaa.

Neymarin joukkue voitti ottelun luvuin 16-6. Neymar ei suinkaan ollut ainoa jalkapallon supertähti, joka oli kutsuttu tapahtumaan. Mukana olivat myös Barcelonan keskikenttäpelaaja Arthur Melo sekä Manchester Cityn hyökkääjä Gabriel Jesus.

Neymar julkaisi videon eilen Instagram -tilillään ja se on kerännyt jo huikeat 850 tuhatta tykkäystä.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: Business Insider / mp1st