PlayerUnknown’s Battlegroundsin kehittäjä PUBG Corporation on laajentamassa pääpelinsä ulkopuolelle. Yhtiö julkaisi tällä viikolla videon, jossa se esitteli tätä hanketta johtavan miehen; Glen Schofieldin. Schofield tulee toimimaan uuden studion toimitusjohtajana ja hänet tunnetaan mm. Dead Space -pelisarjan luojana, Call of Duty: WWII -pelin tuottajana ja yhtenä ohjaajana sekä johtotehtävistä aiemmissa Call of Duty -peleissä.

Uusi studio tullaan tuntemaan nimellä Striking Distance ja Schofield vahvisti Twitterissään, ettei sen uusi peli tule olemaan jatko-osa PUBGille, mutta se tulee sijoittumaan samaan maailmaan. Schofield kuvasi peliä alkuperäiseksi ja tarinavetoiseksi (original narrative experience). Uusi studio tulee sijaitsemaan Californian San Ramonissa.

”Vapaus tutkia PUBGin universumia ja sen mahdollisuuksia, jotka näemme ulottuvan myös Battle Royalen ulkopuolelle, saavat minut innostuneeksi. Olen innoissani seuraavasta askeleesta, joka on oikeiden ihmisten löytäminen tätä matkaa varten”, Schofield kertoi.

Lähde: Polygon Kuvalähde: PUBG