Jo kaksi viikkoa kestänyt PUBG Europe League saa viikonloppuna itselleen mestarin, kun 60-ottelun mittainen liiga huipentuu viimeisten kana-aterioiden saattelemana. Tähän asti sarja on ollut tiukkaakin tiukempi, mutta muutama joukkue on osoittanut omaa erinomaisuuttaan suhteessa muihin. Pistetaulukko ei anna armoa, ja tulokset kertovat totuuden. Taulukon kärjessä komeilee tällä hetkellä suomalainen ENCE. 

Härmäläinen tehonelikköä Miika “miikaz” Kinnunen, Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “SkuijkeSajakoski sekä Aki “Tryffeli” Minkkinen ovat ENCEn riveissä lähestulkoon dominoineet liigaa tähän asti. Ensimmäisillä viikoilla ENCE tinasi itselleen kärkipaikan kahteen otteeseen, ja mikäli kertoimet pitävät paikkansa niin sama tulee tapahtumaan myös tänä viikonloppuna. 

Suomalaisvahvisteinen Liquid hengittää tosin aivan ENCEn niskaan vain 32 pisteen erolla. Samu “Sambty” ja Jere “Jembty” Kauppinen varmasti kehittelevät jo juonia ENCEn päänmenoksi! Veljeksillä on ollut kova “draivi” pitkin turnauksen, mutta tähän mennessä se ei vielä oikeuttanut ensimmäiseen sijaan pistetaulukossa. 

Liigasta neljä kovinta joukkuetta lunastaa paikkansa Lontoossa järjestettävästä FACEIT Global Summit: PUBG Classicista. Global Summitissa pelaajat pääsevät selvittelemään välejään $400 000 edestä.  

PUBG Eurooppaliigan otteluita voi seurata torstaista sunnuntaihin viiden ottelun verran illassa Liigan viralliselta Twitch-kanavalta. Tarkemmat aikataulut löydät täältä. 

Toimituksen suositus on täyttää twitchin chätti sankoin joukoin suomalaisia kannustavilla viesteillä. Toivokaamme, että isänmaan toivot vievät turnauksen vielä nimiinsä!