PUBG Europe League sen kuin jatkaa matkaansa kohti finaalipelejä. Parhaan viiden joukossa on tuttuja nimiä, mutta nyt alhaalta päin on löytynyt kovaa painetta uusilta joukkueilta! 

Natus Vincere on joukkue, joka ei ole vielä kuluvalla kaudella päässyt oikein loistamaan muiden huippujoukkueiden lomitse, mutta tämä asia muuttui viikonlopun aikana. Huikeat 13 852 damagea naputeltu vihollisjoukkueihin, ja kolme kana-ateriaa siivittivät Na’Vin vain muutaman pisteen päähän.

Muut huipun tuntumassa lymyilevät joukkueet Faze, Liquid, G2 sekä TSM kerryttivät myös itse pistesaldojaan pitkin viikonloppua, ja kaulaa parhaimman viiden joukkueen ja muiden välille alkoi kertyä jo aika lailla. Liigasta vain viisi parasta jatkavat matkaa Tukholman Classicturnaukseen, joten muiden joukkueiden pitää alkaa suorittamaan aikamoista ryhtiliikettä, mikäli paikka Tukholmassa vielä kiinnostaa. Liigaa on tosin pelattu nyt vain noin kolmasosa, joten kaikki on vielä mahdollista. 

Täysin suomalaiset joukkueet ENCE ja Winstrike sijoittuvat liigassa tällä hetkellä 7. ja 11. sijalle. Molemmilla joukkueilla on vielä hyvät mahdollisuudet päästä parhaan viiden joukkoon, mikäli pelit alkavat joukkueilla parantua.  

PUBG Europe League jatkuu taas tällä viikolla perjantaina, kun liigan 4. peliviikko polkaistaan käyntiin. 

Lähde: Pubgesports.eu