Jere “Jembty” Kauppinen niitti mainetta ja kunniaa pitkään Fazen riveissä joukkueen ollessa monien arvioiden mukaan maailman paras Playerunknown’s Battlegroundissa. Samaan aikaan Kauppisista toinen, Samu “Sambty” Kauppinen, vietti aikaa maailman kakkosena pidetyssä joukkueessa Team Liquidissa. Monet miettivät, voisivatko veljekset pelata samassa joukkueessa ja miten yhteistyö toimisi: muodostuisiko parivaljakosta yksi maailman vaarallisimmista komboista? Eilisen julkistuksen myötä pääsemme näkemään, tuleeko duo nostamaan joukkueensa maailman huipulle?

Jere “Jembty” Kauppinen on nyt nimittäin virallisesti siirtymässä Liquidin riveihin, veljensä rinnalle täyttämään paikkaa, jonka Keiron “Scoom” Prescott jätti jälkeensä. Veljekset ovat aikaisemminkin pelanneet samoissa joukkuessa, niin PUBG:issa kuin jalkapallossakin, ja kemiat ovat kuulema todella kohdillaan. Molemmat veljeksistä ovat rakentaneet maineensa itsenäisesti, ja molempien voidaan sanoa olevan yksiä maailman parhaista PUBG-pelaajista tällä hetkellä.

Joukkue tulee osallistumaan aktiivisesti loppuvuoden turnauksiin, mutta tähtäimessä siintää ensi vuoden alussa alkava Starladderin ammattilaisliiga.

Lähde: Team Liquid Kansikuva: Twitter